ZONNE-ENERGIE

Zonnepanelen en zonnecollectoren leveren duurzame energie die nooit opraakt. Maakt u al slim gebruik van de zonne-energie?

Met zonnepanelen zet u de gratis energie van de zon om in stroom. Hierdoor bespaart u flink op uw stroomrekening en bovendien zorgt u zo voor minder CO2-uitstoot. Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Zonnecollectoren zetten de energie van de zon om in warmte. Hiermee wordt uw warm water gratis opgewarmd. Ook kan met deze gratis warmte de centrale verwarming ondersteund worden, of zelfs uw zwembad verwarmd worden. Zonnecollectoren beslaan maar een klein gedeelte van uw dakoppervlak. Ze zijn dus niet overheersend aanwezig, maar het levert u wel een aanzienlijke besparing van uw gasrekening op! Voor advies op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zonne-energie De Bree Installatietechniek BV
 

Let op: tijdelijke subsidieregeling!

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Wilt u weten of u hier ook van kunt profiteren, klik dan op de link, of vraag ons een vrijblijvend advies. www.rvo.nl